Happy Cat Kaoani -->

Monday, May 21, 2012

Review Movie: When You Expect What You Expecting





Assalamulaikum..


hari jumaat malam sabtu yang lepas, aku dengan kawan2 ke Space U8 Bukit Jelutong. konon nak tengok movie. nak kejar movie pukul 8.30. tapi tak sempat. dan tak ada cerita yang kami nak tengok. kawan2 aku nak tengok When You Expect What You Expecting..


sebelum tengok wayang pukul 10.45, kami tengok la Versus dulu dekat ruang legar Space U8. kemain lagi orang terjerit2 bajet ramai sangat orang tengok Versus. padahal sikit je orang tengok. hahaa.. yang kami2 ni tengok dari luar pagar je. pedulik la. padahal perut lapar gilaaaaaa! sebab makan ayam KFC je dekat rumah..


aku pun layan je la movie tu dengan harapan best la citer tu. aku expect cerita ni best. sebab tengok bunting dia macam best je pelakon. ade J.LO ada Cameron Diaz.. ramai la lagi. lelaki2 pun macam hensome2 je.hehehehe..


sekali bila tengokkkk.. tak bestttttt gila. ok aku bengang dengan jalan cerita ni. aku expect memang best. sebab  aku rasa jalan cerita ni tak relate dengan apa yang sedang diceritakan. aku bajet pelakon ok jadi cerita macam best je. tapiiii.. hadoiiii..






macam ceria je cerita ni kan kalau tengok dekat poster macam ni kan? jangan la tertipu. ermmmm...






hadoi la.. bukan main lagi aku nak tengok. lama2 malas dah. kerasa aku kat seat tu. bukan best pun. buat2 je tak tidur sebab aku rasa macam tak best je nak tidur. padahal dulu cerita Merong Mahawangsa aku tidur enak2 je  ok..


cerita ni pasal setiap pasangan berusaha nak ada anak tapi ada banyak halangan. ade nak anak tapi tak boleh. ada nak sangat anak sampai waktu ovulating pun kena set pakai hp, ada tak sangka nak ada nak tapi bila pregnant suka. sekali gugur. sedih je. ada pulak anak berderet..macam2 tapi kurang la jalan cerita dia...


yang best pada aku dia dua orang ni je.hahahaa





owhhhh.. hensemnya! aummmmm... rasa nak tampar je sebab hensem sangat! hahahaa



kesimpulannya cerita ni tak best. tak payah tengok. membazir duit je. baik tengok Battleship 4kali dari tgk cerita ni. hahahaa


k bai!



2 comments:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

oooo...xbest eh bru rncng nk g tgok...hurm xjdi la..tunggu membr dnwlod lah..kihkihkih...:P

Nour Eyza said...

tu la sebabnya tak payah tengok dekat wayang. mahal. membazir. baik tengok dekat download je. jimat..hikhikhik