Happy Cat Kaoani -->

Friday, August 20, 2010

Wardah Top-up Raya Giveaway


antara syarat-syaratnya adalah :

  1. wajib jadi follower blog beliau   DONE
  2. buat entry dekat blog sendiri tentang contest ni dan tinggalkan URL di ruangan komen  DONE
  3. letakkan sim kad apa yang anda gunakan, saya guna celcom dan maxis.. nak kasi dua-dua ke? hehe  DONE
  4. letakkan banner di sidebar  DONE
  5. kalau nak tag kawan boleh tag tapi kalau x nak tak payah.. saya memilih tak tag kawan  DONE
  6. bila dah siap letakkan komen di bawah entry beliau  DONE


pssssttt :: mudah je kan? jadi saya sertai sahajalah.. mana tahu menang kan..hikhik


3 comments:

izyanty collection said...

kena buat camni je ke...nak join gak lah heheh

Nour Eyza said...

jemputlah join..
hehehehe

Siti Wardah said...

join jer izyanty . dialu2kan :D

thx join ye !

good luck ! :)