Happy Cat Kaoani -->

Friday, August 20, 2010

Bumi Shah Alam Di Simbah Hujan



kala ini dan tika ini 
bumi shah alam di simbah hujan lagi..
lebih enak jika melelapkan mata dan menarik selimut
dengan niat yang sudah dilafaz
maka bolehlah menutup mata dengan amannya

namun bagiku ia hanya fantasi
kerana aku perlu memikul beban ini
beban menghafal mandarin
jangan bagi markah rendah lagi
nanti kena detact dengan lecturer
matiklah kalau lecturer tu sound lagik..

haish..
niat hati mahu memeluk arnab kesayangan
namun perlu fikir 369 kali sebelum tidur
sebab jika tak hafal maka tak ingat
lepas tak ingat tak akan dapat jawab test vocab esok.

huuaaaa!
T____T

5 comments:

Kancilbiru said...

sejuk sikit bila hujan...puasa pun tak terasa..:)

Nour Eyza said...

sedap tidur ni..
heeee..

kata hati bukan kata mulut said...

hafal jgn tak hafal

Nour Eyza said...

dah hafal dah tapi still tak memberangsangkan..
haish!!

Nour Eyza said...

dah hafal dah tapi still tak memberangsangkan..
haish!!