Happy Cat Kaoani -->

Saturday, January 3, 2015

Kembali Semula!






Assalamualaikumm...






maafkan diriku kerana terus alpa menongkah arus duniawi,
maafkan aku kerana terus terusan lupa denganmu wahai blog kesayanganku,
maafkan aku hanba Allah yang hina ini..






serangkap sajak untuk kesayangan yang membaca blog picisan dan berhabuk iols ni. jangan muntah baca sajak tu. semamangnya aku suka tulis puisi. nak2 bila rasa dilamun cinta. jiwa bergelora. hahaha. poyo tak sudah mak cik ni. 







belum terlambat lagi rasanya nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2015. permulaan baru bagi setiap insan bergelar manusia. walaupun kita tak pernah melupakan tahun Masihi tapi disebabkan kita hidup dalam dunia ni mengikut tarikh dan tahun georgia jadi haruslah berfikiran positif. tahun baru biasa untuk kelangsungan kehidupan manusia sesama manusia. 







8 Disember 2014 haritu hari lahir aku. alalalallaa.. berapa dah umur kita? hahaha. suku abad. abaikan semua tu. yang penting hidup kita happy selalu. hiksss... penat godek2 gambar tak ada rupanya. sungguh tua aku. sampai tak ingat masa tu keluar ke tak. ada selfie perasan ke tak. haha. tabah eh korang. on that day tak keluar kot. tapi the next day keluar rasanya pergi ISKARNIVAL dekat Nusajaya. kalau tak silap la. haha. 



ini kucing aku. dia tak ada kena mengena dengan cerita birthday aku. tapi aku nak letak jugak. dia ni jenis kucing kampung. baka semua warna macam ni. belah kiri tu bekas litter dia. tak letak bekas poo lawa2 pun sebab diorang ni ganas dan nakal. cepat je jahanam semua benda. jadi beli yang murah2 je. rosak beli lain. hikssss





tak ada celebrate apa pun. pergi Angsana beli kek Secret Recipe 4 keping pastu balik makan dekat rumah dekat seminggu baru habis. haha. punoh diet iols. haha. sebenarnya pernah ke kau diet iza? bincangkan..kuikui




disebabkan lama sangat tak menulis entry ni aku jadi dah lupa macam2. ibarat blog tak penting lagi bagi aku sekarang. tapi sikit2 aku akan mula sekali lagi. bizikan diri sengan blog dan sosial media. haha. nanti aku update mana2 cerita yang aku keluar jalan2 or event apa2 eh. 




walaupun benda tu dah lepas tapi nak jugak cerita. tak kira jugak. hahaha..




tapi bukan sekarang ni. sekarang ni nak edit gambar dulu. lepas tu baru post eh. ok kesayangan. babai!




muah ciked!





wassalam..












1 comment:

Ezy Loy said...

epi belated besday!

selamat tahun baru!