Happy Cat Kaoani -->

Friday, June 22, 2012

Nuffnang, kenapa ni??






Assalamualaikum..



selamat pagi jumaat semua. apa khabar ni?? harap korang semia sihat sejahtera hendaknya. semoga Allah sentiasa merahmati anda semua. ewahhh.. barakahnya hari jumaat ni. hehehehe~


ni2, aku nak tanya pasal nuffnang aku ni. kenapa la tak boleh log in pun tak tahulah. aku selalu masuk ok je sekali bila kali ni dia otometik log out then tak boleh log in balik. MENGAPAKAH???






kenapa??? kenapa?? ada sesiapa boleh bagitau kenapa? ada sesiapa boleh tolong??? huaaaaa...



sedihhh mak nokkkk! =(



kalau dah tahu sila pm sy ye. 



nur_izza89@yahoo.com



luv u all...




5 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Nuffnang tengah buat maintainance kot. Hehe.

Nour Eyza said...

ala, sedihnya. lama dah ni. nak tengok jugak BE ke.. nampak macam banyak je ads ni..huuuu

Ezy Chiaki said...

dlu sllu gak kene camni..
nuffnang tgh upgrade la kot..
huhu

khairul said...

kalo xslah memank nuffnang tngh upgrade data atau sistem dorang

 
Dapatkan pakej hosting serendah Rm5.67/bulan di Osemspace

Cik Amal said...

saya jadi macam ni jugak sekarang

dia tulis "Alert: You must be a Nuffnang member to access the requested page. Please log-in or sign-up as a Blogger or Advertiser to access the requested page."

ni entry bulan june kan ? so awak punya dah ok ke tak ??
kalau dah ok bagi tau saya kat blog k . .
saya baru problem hari ni