Happy Cat Kaoani -->

Friday, May 25, 2012

Breakfast!






Assalamualaikum..


apa khabar semua.. sihat dok?? alololo.. mesti sehat kan? kalau tak sehat tu makan ubat ye. sabar banyak2 time saket ni. saket tu penghapus dosa2 kecil yang kita lakukan seharian dalam sedar ataupun tidak. kita manusia kan tak lari dari buat silap. tak ada manusia yang sempurna kecuali Nabi Muhammad. 


sarapan apa korang hari ni?? aku sarapan telur setangah masak dengan roti je. minum air sejuk buat hilang serak. hahaha.. senang je kan? menu anak2 bujang zaman sekarang. weeee...






hari ni kena buat site visit dan interview lagi. dekat2 je tapi still kena gunakan kereta orang. aku ni tak ada kereta kan. jadi menumpang je la. dah kata satu group. kena la buat sama2. pasal minyak? nanti kita tong2 ye. tapi aku kenal kawan aku tu, aku tau dia ok je nampaknya. 


insyaAllah, aku kenang semua kawan2 aku. aku kenang jasa diorang. walaupun aku tak mampu berikan material supaya setanding dengan jasa2 mereka tapi tahukah mereka aku mengirimkan doa untuk kesejahteraan mereka lewat solat2 ku?  


mereka tak tahu. tak apa. biarkan mereka tak tahu. yang aku tahu aku amat menghargai kawan2 ku yang banyak bersama susah senang. 


semoga mereka berada lingkungan kesejahteraan. aminnnn...


eh, tetiba pasal kawan pulak kan? biasalah dunia ini kan..hehehe



k la..



bai!




1 comment:

NoRaQiLah JohaRi said...

zaman sekolah dulu..
suka sangat mkn telur masak separuh sebelum pegi sekolah =)

*rindu*

http://noraqilahjohari.blogspot.com/