Happy Cat Kaoani -->

Tuesday, May 29, 2012

Aishwarya gemuk sikit nak kecoh!






Assalamualaikum..


aku dengar ramai yang bising kata Aishwarya Rai gemuk lepas melahirkan anak dia. hahaha.. ramai yang bising tu tak tahan sungguh. aku macam pelik la pulak. badan dia, bukan badan orang ramai jadi nak bising2. lantak la dia kan. 


laki dia tak bising2 kira ok la tu. sebab yang ada hak atas badan dia cuma laki dia je. tak paham aku kenapa orang lain seluruh dunia pulak nak kecoh2 pasal dia. dia relax je jalan atas red carpet dengan badan cenggitu. kalau artis malaysia dah tak kuar rumah berbulan tuh. cancel show, tolak tawaran semua. hahahaa






tak ada la gemuk mana pun. biasalah orang baru lepas bersalin. mesti la naik kan badanya tu. tapi muka dia still maintain je. 


tapi sebab dia artis jadi harus la orang mengutuk rupa dia. sikit pun mengutuk. ai, nasiblah sape suruh jadi artis. kalau jadi orang biasa ni badan kau naik ke turun tak ada sape nak kesah. ahhahaa..


tapi pada aku baju dia lawa jugak. simple but nice. =)



bai!



2 comments:

Ezy Chiaki said...

die ttp cantek walaupon berisi..
betol la kan.. kalo artis mesia mmg malu nk tampil dpn org rmai..
haha

Pen Biru said...

hehehe..ok pe..kiut je