Happy Cat Kaoani -->

Wednesday, July 13, 2011

Secret Garden~korang pakai tak barangan Secret Garden? owhhh.. saya baru je pakai.. dan saya sangatttt sukaaa... start pakai hari tu sebab ada jualan murah dekat Spa hotel tempat saya praktikal. Spa hotel adalah Secret Garden, jadi jika nak habiskan stock mereka akan jual barang tersebut murah2 tau! awwwwww... suka mak barang murah2 ni! >.<


saya beli dua barang ni, syampu HIMALAYA dan bedak Cooling twin pack harga cuma rm 5!!! OMG! BEST GILAK! harga sebenar syampu HIMALAYA ni RM 11.50 kalau dekat luar. saya sapat rm5, best kan? dah la tu memang best sangat pakai syampu ni, rambut bersih, ringan, lembut dan tak cepat berbau serta berminyak. kalau syampu biasa tu tak syampu rambut 2 hari je dah rasa berminyak. tapi syampu himalaya ni bagus! lepas tu kelumumur pun berkurang.. memang banyak la perubahan dia!


kepada pemakai tegar produk Secret Garden mesti cakap macam, "alah, dah lapuk baru tahu kebagusannya" hahaha.. memang, memang saya baru tahu. sebab baru berkesempatan nak guna. sebab baru dapat barang murah. kalau ikut price sebenar, saya memang tak mampu =.=


kalau ada lagi barangan murah jual dekat spa hotel tu saya nak beli lagilah! murah oke tak akan dapat kat mana2 kedai pun sebab ni adalah harga lelong dan yang tahu cuma pekerja je. pekerja tertentu je, ramai juga yang tak tahu sebenarnya jualan murah ni. hehehehe..


kalau bedak Cooling tu pulak memang best kalau pakai lepas mandi then tidur! fuyoooo... berangin gituuuuu... ada mentol yang tak terlalu kuat dan baunya pun wangi. kalau pakai je kita rasa nyaman dan selesa. tak rasa memedihkan atau busuk. ada sesetengh bedak cooling ni bau ubat kan? ini tak ye, sangat sedap baunya.. bau lavender rasanya... =)


jadi kalau korang nak cuba, silalah beli barangan Secret Garden di pasaraya, Guardian, Watson dan toko2 jamu.. hahahaha.. toko jamu ada ke?? heheheok lah babai!
Pssssstttt :: agak2 dapat tak loyalti dari Secret Garden promote barangan mereka eh?? hikhik >.<


2 comments:

tomato said...

murahnyeee ! pehhh .. nak jugak ahh

Anonymous said...

PEHH...SUKERNYER DAPAT BARANG MURAH...