Happy Cat Kaoani -->

Wednesday, June 1, 2011

Hari-hari buat reservation

 lately semakin malas tulis blog. dan bila balik kerja je awal2 malam je dah nak tidor. tak penat pun ngantok. inikan pulak penat, memang mengantok je la nampaknya. sorilah semakin hari semakin kurang entry. biasalah malas menguasai diri. asyik tengok youtube je gamaknya..


aku dah bayak buat booking guna tour agent punya. booking betul2 dah. bukan lagi booking main2. aku buat la betol2. tapi still ade je cacat celanya.. insyaAllah nanti aku akan expert la tu. aku kan ada seminggu lagi dekat reservation tu. aku suka buat reservation walaupun kerja tu agak membosankan tapi relax. tak penat sangat. lagi pun kerjanya bersih je.


lepas ni aku pergi ke bahagian Conceige. aku pun tak tahula kerja aku apa. sebab aku ni perempuan. benda tu Bell man yang buat. lelaki ok. tolong bukak pintu hotel dan sambut guest. lepas tuangkat barang guest naik bilik. woooo.. nak aku angkat beg? hilang la keayuan gua bro!! aiyoooooooooo...hahahhaha


lepas ni tak tahu macam mana cara kerja dan waktu kerja. sekarang ni aku masuk 9 balik 5 petang. standard. relax dan senang. hari2 buat reservation, photostate dan failing. ada la buat checking nombor reservation ke hape tapi tak banyak. alih2 kang aku tertidur kalau tak ada kerja. sejuk dan sedap kan.. hehehehhe


ok la, dah pukul 1 la. aku nak kerja esok. mari kita tidur dulu ya. esok2 aku sambung lagi ye... tatata!










2 comments:

Cik Kamoo said...

Jangan malas...happy blogging ya

Nour Eyza said...

hehehehe.. thanks!