Happy Cat Kaoani -->

Wednesday, April 20, 2011

Kentang goreng cecah Choc Sundae!




suka kan update blog dekat McD Larkin?
suka?? suka tak??
heh, memang ai suka sangat la update kat sini.. selain wireless yang laju maka ai pun suka la mendownload macam2 bende...
haha..


eh, ai download video lagu je okeh..
dari youtube je..
baru pandai ni download video dari youtube versi baru..
kesian ai kan??
hahahahah


korang semua dah makan?
mesti dah kan?
dah pukul berapa ni??


ish, eyza ni tanya macam tak reti nak pikiq
hahahaha


apa lagi kalau ai buat dekat McD ni kalau tak makan..
ai beli Sundae choc tadi tapi ai lupa sebab syok sangat bukak fb then komen2 gila dengan kawan2 ai
sekali ai sedar je sundae tu dah carir..
waaaaa~~
cepat2 ai makan..
makan kentang cicah sundae sedap tau!
korang buat tak??
ke ai je buat??





bila la nak pukul 5 ni??
ai malas benor la nak nunggunyer..
hadoi!!


ok la. 
bye.



2 comments:

shahniz said...

erk..! terliur dibuatnya..

Myra Jay said...

Sama la kita kekadang mkn kentang cicah sundae eskrem.. Fuhhh!! Mmg layan.. :)