Happy Cat Kaoani -->

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI








senangnya abang Ben ni nak buat gegar2 blog. dah la suruh buat entry super duper senang. cuma suh letak header beliau je then link kat entry gegar beliau. habis cerita!


jadi saya pun menggatalkan diri untuk join la kan.. yea!!




15 comments:

dwaty said...

kasi gegar blog ni!!!

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Qaseh Qistina said...

gegar sini
http://qesahqaseh.blogspot.com/

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...

hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

HajarRasdi [BdkKck] said...

KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

asmyydaedrus said...

salam gegar belog comel neh :)


http://toturialsofasmydaedrus.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

etiey.com© said...

salam kenal.

gegar dan follow!

http://www.etiey.com

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

*Peace Yo! :)