Happy Cat Kaoani -->

Monday, November 8, 2010

Hebat en Ben hebat!


hai peeps! 
aku baru 2 post entry hari ni..
aku tengok en Ben tu dah banyak entry dia post hari ni..
tak kisahlah dia autopost ke ape ke tapi yang pasti dia kena taip dulu ka  entry tu..
puiiiii..
rajinnyer en Ben ni.. 
kena contohi ketat2 ni..
ketat2 means betul2..
jangan nak melencong pikir bukan2 ye..
cubit kang..hahaha


erkk..
ni pun entry merapu2..
sebab tengok blog orang sentiasa update aku punya blog ada masa2 tertentu je..
cisssss..



kejenya jeles memanjang..
tapi ia buat aku makin semangat nak berblogging
semangat nak baca buku mana??
mari kita carik..
dalam blog..
hahahaha..



keji2..
udah2 la tu merepek.. mari ler study..
kang tak dapat jawap nangis tak berlagu kang..
huaaaaaa!!

5 comments:

bardboo said...

en.ben mmg hebat..kagum tgok dia..huhu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

g study duluuuu
nnti baru hapdet
huhuhu

Nour Eyza said...

bardboo :: tu la sal.. en Ben ni hebat benor..body dh mmg hebat..hahaha

kak rose : hahah.. pemalas ni nk stdy.. update je reti..hahahha

ardinihumaira said...

:) rajin2 update ye

Nour Eyza said...

dni :: rajin je.. tapi idea yg xdok! hehehehe