Happy Cat Kaoani -->

Saturday, October 30, 2010

Happy Bufday Ecah!





hari ni 30 Okt 2010.
selamat hari lahir buat Aisyah Ahmad.
kawan saya sejak dari diploma sampai degree..
seorang yang peramah dan suka senyum..
manis sahaja muka beliau..


single mingle..
kalau nak berkenalan sila pm dia..
tiada halangan...
hahaha..


selamat ulang tahun ke 21 ecah!
semoga panjang umur dan murah rezeki..
semoga dapat menjawap dalam final exam nanti..
may Allah bless you...


tiada suprise party
hanyalah rancang kosong dari kami..
harap kamu bahagia dengan apa yang kami lakukan
silalah lihat di pintu bilik kamu..
ada sesuatu yang menanti..
harap kamu suka..
maaf andai berkecil hati tiada kata2 ucapan menjelang 12 malam sebab kami sesaja tak mahu buat cam tu..
heeeeeeee...


kalau datang bilik aku ataupun jong kau akan nampak ucapan tu sepanjang hari..
mana nak dapat kawan siap buat poster birthday bagai..
ko cakap dekat aku..hahahaha


apa pun harap kau suka apa yang kami hadiahkan..
tak mahal tapi ada sentimental value..
harap2 kalau kau tengok hadiah tu akan datang kau akan ingat kami semua!!
we all loves u ecah..heeeee



2 comments:

HATI TERUSIK said...

thanks eyza ang the geng,,ala tak harap sgt la hadiah tu..wishes pun dah ckup,,ak bgn kul 3 pagi nak g toilt..kejut aku tgk kat pintu..menatang pe ni..hahaha..anyway thanks again..

Nour Eyza said...

hehehehe.. xde pe la chah.. tu je yg mampu kiteorg buat utk kau.. buat kau epi.. huuuu

harap kau suka ye chah!