Happy Cat Kaoani -->

Sunday, October 31, 2010

Benda Bulat yang Ditendang!

Bola Sepak Malaysia.. ishh.. semua sibuk tengok bola tadi kan.. dan Kelantan Menang! aku tak sokong mana2 sebab aku tak suka boleh.. tengok pun malas. rasa macam tak ada pekdah je.. maaf la pencinta bola sepak.. saya memang tak minat.. minat masing2 punya suka..







liga Malaysia la, liga Inggeris la.. semua sibuk update dalam blog dan facebook serta twitter.. malas ai nak lalayan..hukhuk.. ai ni masih lagi la duduk depan komputer sambil2 taip mende2 bodoh je.. makin godek2 blog orang jumpa pulak yang sweet muit rasa jelesss yang tiada tolok bandingnya.. comel sungguh blog sesetengah orang.. weee... suka tengok la.. comel2 je ikon dan widget.. 


apa la yang aku dok merepek ni? dah tak reti2 nak tidur???







3 comments:

alinac lover said...

YONG TERPAKSA TGK BOLA SMLM.HAHAHA

ardinihumaira said...

cutii.. yahuuuuu ;D

ardinihumaira said...

comelnya shawl dia :)