Happy Cat Kaoani -->

Saturday, October 9, 2010

Ayam Goreng & Sambal Belacan?

menu aku hari ini amatlah simple ye kawan2 semua. hanya nasi putih, ayam gorang dan sambal belacan. air pula air bandung.wawawa.. mudah je kan. tapi bukan aku masak, aku beli sahaja la weh. beli dekat bawah ni dekat cafe. celah mana pulak aku nak masak dekat hostel ni kan.hahaha.

tak ambil gambar sebab malu + segan. makan atas kertas minyak je you. atas meja study ku yang tersayang. makan sorang2 pulak tu. kawan2 aku pergi buat drama mandarin. aku dok relaks2 dekat rumah ops.. salah pulak. dekat hostel la.

dari semalam tekak nak sangat air bandung. air bandung pun aku tak ambik gambar. sebab air bandung bungkus dalam plastik je.. dah lama tak pekena air bandung yang lemak2 manis tuewww.. awwww sedapnya! >.<

hahaha. gila syok sendiri aku ni kan? tak apalah. inilah masa nak post entry banyak2 sebab sangat la bersenang lenang.. tak ada test. minggu depan tinggal test lab untuk Front Office, test writting BEL dan hantar CD mandarin.. tak perlu baca banyak2. lepas hari jumaat tu study week! yeah!!! cuti! seronoknya nak balik rumah! wawawawawaweeee... \(^0^)/





ppssstttt :: seronok dapat tidur lama2. weeeee...

3 comments:

alinac lover said...

sdp da menu tu~

ardinihumaira said...

fuhh lama dni tak pekena sambal belacan ;)

Nour Eyza said...

yong :: dah sedap pada sy tau yong.. pd yong pn sedap ke?

dni :: kat sini ari2 mmg ade smbl belacan.. cedok je bpe nk.heheheh.. pedas n kaww punya! heeee