Happy Cat Kaoani -->

Friday, September 24, 2010

Pedihhhh..

sekarang aku menghadapi ulser mulut yang agak besar
ada dua tempat tapi dekat2 jadi ia membuatkan mulut bertambah sakit
sakit sampai minum air sejuk pun pedih dan nak ratakan lipstik guna teknik kemam mulut pun tak boleh dia akan bergesel dengan gigi dan sakit..

sakit jiwa aku
semua makanan aku makan dia rasa sakit
paling tak best minum air pun sakit

benda ni terjadi masa aku tergigit bibir
dah biasa tergigit bibir jadi biarkan je
sekali tergigit dua tempat, jadi ada dua tempat
amat pedih..

 :: contoh ulser mulut (ini bukan mulut saya ) ::

owwwhhhhh..
sudah bertukar cara nak upload gambar dalam blog
tak suka yang baru ni! >.<
tak paham sangat
better yang lama..
saya seorang yang tak sukakan kemajuan..hahahha

tengok gambar atas ni
ni la contoh ulser mulut
tapi saya punya tak banyak sampai macam ni
kalau macam ni mau nangis..
sebab sangat banyak
kalau banyak means lagiiiiiiii sakit la!

tapi lapar tetap lapar
sekarang ni pun sangatttttt lapar
tapi memandangkan dalam proses mengecikkan saiz badan makan tahan je la..
hahahaha..


pssttttt :: nak makan mee goreng la!!

1 comment: