Happy Cat Kaoani -->

Friday, September 20, 2013

Yang kiut miut je




Assalamulaikumm..



hai2 kawan2.. lama aku tak menulis. ewahh.. bukan main malas lagi kau kan? pemalas bukan main. kau tahu tak kau tu tak ada masalah nak menulis. internet boleh bukak 24jam. tapi tadi aku tengok bil statement aku dekat YES punya laman web. ehhh.. mahal wooo.. dah rm80++. apekah? sedih pulak bila mahal. aku ni dah la tak bekerja lagi. sobs.. niat hati nak ambik stremyx. senang sebab wifi. tak payah pakai modem. hahaha. aku ni dah bosan dengan modem2 ni sebab biasanya tak kuat. kalau pakai wifi insyaALLAH memang sentiasa berupdate la laptop dan handphone aku. yelah, wifi kuat. senang aku nak tengok tonton, cerita. kuikuikui


apa aku merepek ni? ni la bahananya bila aku lama tak menulis. yelah, buat apa nak tulis hari2 sebab cerita hidup aku ni bukan best sangat pun. cerita2 bosang je punggg.. adododoi perempuan ni. kalau nak menulis biar la senang nak membacanya. aku ni cerita je kadang2 dengan korang bila ada cerita yang aku rasa best je. tapi bila tak best pun aku tulis jugak. korang kena baca tau! hahahaa..


aku ni suka jugak la barang2 comel. mostly kucing. yang berbentuk kucing. hahaha.. aku ni obses sikit dangan kucing. maafkan diriku jika entry ini membuat anda semua yang bosan dengan kucing atau tak suka kucing. pada yang suka kucing silakan tengok. hikhik


tada!!!!!





earphone Chi, penggulung wayar Rilakuma dan penyimpan ubat2 Bunny. ewahhh.. comelnya. sebenarnya bekas isi ubat tu saja je. bukan aku berpenyakit pun nak bawak pergi mana2. tapi saje je lama benor bentuknya. ahhahaha.. mudah terpengaruh sungguh. hahaha..


bentuk earphone Chi tu aku memang sangat sukaaa! sebab aku suka tengok cerita dia. aku donlod dari internet. hihi. comel kan? cepat cakap comel! hahaha




sebab aku suka aku upload lagi. hahahaa.. pedulik. seab best aku suka. earphone boleh gulung. ehhhh.. sukanyaaa.. sukanya.. warna pun comel2 je. hihihi..


aku beli dekat Mr. DIY. hihihi.. murah2 dah tu comel2 belaka. hikhik


ok la. nak chow dulu. hikhok.



salam..





1 comment: