Happy Cat Kaoani -->

Saturday, September 21, 2013

Girls Day Out!






Assalamualaikumm...




isnin minggu ni yang hari cuti Hari Malaysia tuh. aku dengan kawan aku pergi jalan2 sat. sat je. dari pagi smapai petang jeee.. hikhok. pagi naik bas pegi Kota Tinggi then pukul 5 balik uma naik teksi. naik bas murah tapi naik teksi mahal. mahal gila ok. bukan sikit2 mahal. haha. mana taknya satu kereta RM52. bahagi la 4 orang berapa. tapi kalau tak ada orang ko kena la bayar RM52 jugak. nak ke tak nak kena. sedihh..


tapi best sebab dapat makan2 dan tengok wayang. ewah bunyinya macam haku pergi tempat mahal. bukan pavi ok. bukan. tempak kecik jeeee.. tengok wayang pastu makan kat secret recipe. hahaha.. sedih la perempuan ni. tu je kau mampu? hahaha.. yela uols, iols belum kerja lagi. 


plan awal nak ke JB. nak tengok wayang kat City Square. pastu nak makan kat Seoul Garden sebab kawan aku sorang ni tak pernah makan dekat Seoal Garden. tapi tak jadi. kita pergi Kota Tinggi je la sebab dia nak beli tudung. kat Kota Tinggi banyak gila baju dengan tudung. cantik2 ok. kawan aku ni saiz besar jadi nak beli tudung besar sikit. saiz XL. 3 layer lagi. tapi dapat RM35 selai. sebab beli dua dapat RM75. Huahaha.. ok. abaikan kiraan aku. 


gambar tudung tak ambik tapi tudung tu lawa. serius. warna pun cantik. ade manik2 bawah tu. pastu tengok wayang dekat MBO. tengok citer Elysium. memula aku nak tengok cerita Vikingdom. tapi kawan aku tu nak sangat tengok Elysium. tapi bila tengok cerita tu best ok. hahaa.. 




lepas tu beli barang sikit then pergi makan dekat secret recipe. makan lasagna. OMG! melting.. sedap ok. hihihi..




wiwiwiwiw.. sebenarnya aku taklah putih cenggitu. itu adalah propa semata. ia adalah kerana cahaya yang melimpah ruah masuk kedalam kedai itu dan aku pula mengadapnya. itulah yang membuatkan aku extraaaaaa putih. hakikatnya aku tak putih punnn -.-'


jangan terpedaya dengan tipu helah dunia ye akak2 dan abang2 sekalin.. hikhik.. kitew ni itamm.. ok. banyak sangat w memang mintak lempang sedas agaknya. aku bukan jenis nak awwww.. ewwww.. tolong sikit ok! *tetiba marah pulak. tak paham perempuan ni* hahahaha


lepas habis jalan2 petang tu aku balik la. tapi seriusly lasagna tu sedap gilos. rasa nak makan lagi. cuma takleh ler kau makan hari2. nangis badan kau kalau makan hari2. hahahaa..


ok. babai!




1 comment:

Puan Ezy said...

lain kali amek la gmbr tudung..
le gak tumpang tgk.. hihi