Happy Cat Kaoani -->

Sunday, March 17, 2013

Movie Review : Jack and the giant slayer






Assalamualaikum...



ni semua kena paksa dengan kawan aku. dia saiko aku ajak keluar. biasalah awal2 sem ni memang la kena saiko sikit dah terpedaya. kalau akhir2 sem kuat pulak iman aku ni. walaupun ada masanya gegar jugak iman nak keluar. tapi awal sem memang tak boleh memang menahan perasaan tak keluar. tak boleh langsung. tak hujung minggu pun aku keluar. ini kan pulak hujung minggu. memang tak lekat la kat rumah. hahahhaa..


semalam tengok wayang aku tengok cerita Jack and The Giant Slayer. walaupun dah lama aku baru tengok sekarang. lambat? lembab? or tak up to date? lantakkkkk..hahahaha







pada aku cerita ni boleh tahan best! semalam nak tengok Oz and the Great and Powerful tapi seat penuh tinggal seat depan2 je. memang tak la nak tengok. jadi kami pilih Jack ni. aku tak tahu la cerita dia macam mana. ingatkan macam Jack and the Giant Stalk tapi bukan. dia lagi bagus. hehehe






aku tak tengok yang 3D tapi yang biasa pun best apa. tak de la rasa takut sangat, tu pun aku dah bebel2 sebab ada part yang menakutkan. hehee..


cerita ni macam Jack and the bean stalk. tapi mestilah lain. ni lagi best la pada aku. the real tapi ade donggeng. biasanya orang tak rasa dongeng tu betul tapi ini dongeng betul. haaaa... pengsan la kalau betul2 donggeng semua akan menjadi realiti. hahaha..


tapi yang best ni dia.. hehehe






ni dia hensem! yammmmm...hahaha.. rambut pun best. ni semua pelakon mengarut je rambut. ni hensem sebab dia smart walaupun dia tua. bahahhahaa...


aku bagi 4.5 bintang dari 5. hehehe.. 














ni dia melaram bawah rumah masa tunggu kawan datang ambik. bahaha.. tempat yang sama je kan ambik gambar. bosan je. tapi kami pedulik hape! hahahaa.. aku suka cardigen warna hijau dan biru tu. aku sukaaaa.. ada warna warniii.. wehuuuu!


ok la. tu je..



babbai!




1 comment:

nadia said...

heyyy akak pon suka tengok kaler blocking macam baju awak pakai ni. cantikkkk kannnnnnn!