Happy Cat Kaoani -->

Sunday, April 15, 2012

Morning semua!





Assalamualaikum kawan2...


apa khabar semua. harap sihat2 sejahtera hendaknya.. hehehe..saya pagi ni ada aktiviti tari menari. untuk event kami akan datang pada bualn Jun nanti. tapi berlatih mestilah awal2. hehehehe

 



amboi, damainya tengok kawasan pergunungan dengan tasik yang tenang di pagi hari. cantiknya ciptaan Allah yang maha pemurah dan maha penyanyang. heeeee.. merasai kenikmatan pagi memang fresh sangat!


di temani dengan secawan hot coklat dan mash mellow  yang sangat awesome! huuuu..






tapi hakikatnya ramai tak sanggup bangun pagi2 ni kan.. dengan hari minggu jangan haraplah kawan2 aku biasanya nak bangun awal2 macamni. mimpi la. aku je karang terkebil2 lebih waktu macam ni. biasalah. aku kan tak boleh tidur sampai lewat2..heeeee






errrrrmmmm...kita malas nak bangun! malas! mengantuk! urmmmm...



*konon comel lako nak buat macam kucen tu?? kucen tu memang comel. tak apa la..hhahaha




3 comments:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

samalah dgn reena..tambah2 lepas habis SPM malas dia tahap cipanzi dah..fuhh nasib kena panggil pergi plkn..hilang sikit kemalasan reena..=)

Nour Eyza said...

bru habis SPM ke? mudah2an dapat keputusan yg baik ye dapat masuk u. heeeee

Pen Biru said...

aik..bfast dgn mashmellow je..kalau akak mmg tak la..sbb tak kenyang.kikikikik