Happy Cat Kaoani -->

Tuesday, March 20, 2012

Dah ada Wifi! weeeee~







Assalamualaikum semua.. 


apa khabar? saya sihat2 je hari ni. kelas hari ni petang, so pagi ni relax2 dan bersama2 la mengemas apa yang patut. sekarang ni pun belum buat apa2 lagi sekali sekala ber'relax' la kan.


tapi yang bestnya dah ade wifi. heeeee...


tadi siang baru je abang TM datang pasangkan modem dekat rumah. dan memerlukan extension sebab tak ada plug berdekatan. tapi malang sekali bila guna extension aku sekali short pulakkkk.. hadoii..dengan bilik2 kami sekali tak boleh guna plugnya..


lepas kol tuan rumah baru la boleh, jadi dengan enaknya boleh online 24/7 sekarang! wehuuuuuuuuuuuu!!!











1 comment:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

ada wifi dah..laju sajalah depan lappy nanti..