Happy Cat Kaoani -->

Sunday, February 26, 2012

Rombongan Bertunang






Assalamualaikum semua..


hari ni hari ahad. hujung minggu yang dikhaskan untuk bersama keluarga. anda ada apa2 plan hari ni? berjalan bersama keluarga ke atau apa2 sahaja. ni pagi2 ni dah sarapan?? sarapan apa hujung minggu ni? roti canai? nasi lemak? epok-epok? wuhaaaaa... sedapnyaaaa >.<


saya hari ni makan jemput2 dan roti canai segera je. dengan sambal kupang dan udang mak masak semalam tapi tak ada orang makan sebab semalam aku pergi majlis pertunangan sepupu aku. jadi makan dekat sana. dah tu balik makan lagi sebab makcik aku bagi bekal bawak balik. huehuehue


erm, mereka tu umurnya 22 tahun. dan mungkin berkaihwin dalam masa setahun. wuaaaaa... aku rasa ramai je kawan2 disekeliling aku ni dah mula bertunang  dan berkahwin umur sebaya aku. tapi aku tak kesah sebab aku masih dalam lingkungan kanak-kanak belajar. wakakaka.. tak apa lah. kalau atas nama belajar nampak macam muda je. ye dak??? hehehhehe





inilah hantaran pertunangan tu.baran2 biasa je. pihak lelaki warna purple [ihak perempuan warna biru..






muka tak seberapa mengikut rombongan. huehuehue..


sebenarnya terfikir. macam mana masa aku bertunang nanti? erkkkk.. malas gila nak fikir. sekarang ni nak fikir naik sem ni nak beli barang apa lagi best. listkan barang untuk menghabiskan kupon RM200 tu lagi. huahahahhaha.. tak ada masa nak pikir bertunang ni. kawen apatah lagiiiiiiiiiiiiiiii....


those yang baca akan paham. saya tak akan berkahwin dalam jangka masa 2 tahun ni. paling cepat pun 4 tahun dari sekarang. ok. masa tu mungkin dah ada duit banyak nak kawen. jangan nak mengada2 kawen cepat sangat sebab duit tak ada. wakakakaka... =P


ok. bye!




1 comment:

zOeY zAu YaH said...

yng mengikut tu cantik hihi