Happy Cat Kaoani -->

Wednesday, January 18, 2012

Nak Tukar ke Tak Eh..






perghhh.. nak dapatkan baucer RM200 tu menggigil tangan  sebab masa tu demam. saket sangat. sampai rasa nak pengsan. tapi gagahkan juga untuk dapatkan RM200. 


tapi bila pikirkan balik macam tak berguna je RM200 tu. sebab beli buku pun dengan lecturer biasanya. tak pun photostate atau print notes sebab tak ada buku sangat.


tapi bila kawan tanya nak tak tukar baucer tu jadi duit sebab ada kawan buat aktiviti tu dengan sorang tokey kedai yang ambil bahagian mula la rasa nak tukar baucer tu jadi duit. 


duit mudah sikit nak guna dekat mana2, buat apa2. nak2 pulak akhir sem ni kan. memang perlu sangat2..


tapi macam best je beli macam2 dekat MPH, Popular dan Borders kan.. heeeeeee


tak nak la tukar! heheeheheh







macam style je beli belah dengan baucer tu kan? hehhhehehe..
memang barang2 aku mahal2 la. 
aku suka gila buku2 notes dekat MPH..lawa2 dan banyak kata2 semangat. memang menjadi idaman di masa akan datang la ni. weeeeeee...




1 comment:

Ezy Chiaki said...

bkn sng nk dpt baucer cam tu..
kalo tkar ngn duit rugi la..
hoho..
baek gne je baucer tuuu..