Happy Cat Kaoani -->

Tuesday, November 22, 2011

Mimpi yang real!
selesai sudah kegilaan manusia saat ini. haih, menjerit-jerit tengok bola. bola tu bulat kot. dah la benda bulat tu je yang di tendang. tapi suka kemain. sampai boleh mencetuskan pergaduhan dua negara. ish2...sukan lain ade jugak tapi tak pulak sokong macam ni sekali. macam apa sahaja demi bola. bola dan bola. bla.. blaa..blaa..


boringggggg..dah la kalau bola menang je nak cuti, sik2 nak cuti. ahhh.. benda yang tak sampai 20 orang main tu menang, 28juta rakyat Malaysia dapat manfaat sekali. pandai rasuah rakyat yeaa....ceh! hahaha


apa2 pun semua dah berakhir. masa bola tadi aku tensen dengar semua dok terjerit2 je. bukan main lagi. ntah apa2. bukan kau main pun. pas aku bosan dengar aku tidur. masa tidur tu aku mimpi. perghhhh.. mimpi yang tak boleh blah. mimpi yang boleh buat aku nangis.


ada orang macam nak rompak dayah tapi di sebabkan ada ikan dan burung yang tolong, ikan dan burung tu jadi mangsa. ikan dan burung tu cedera parah dan sangat kesian keadaan dia. aku ambik dan aku bawak pergi veterinar. jada sampai mereka sembuh. sayang sangat aku rasa kat diorang. kalaulah aku ada kemudahan semua tu akan aku tolong...isk isk.


mimpi tu real sangat. macam betul. aku rasa aku sedih sangat bila nengok benda tu cedera. huuuu..


bila aku sedar aku dengar orang bersorak menjerit bagai. ceh! tak habis lagi ke? tu pulak aku pikir.huh


ok. suka kan semua rakyat jelata. Malaysia menang. mari tidur dengan lena. bai!2 comments:

Ardini Humaira said...

malaysia cuti tak esok... hehe

Pen Biru said...

pueh hati kita dah ganyang indon..ingt diorang jer asyik nak ganyang kita