Happy Cat Kaoani -->

Saturday, May 7, 2011

Kawan Dengan Ni je..




saya rasa tensen sangat sekarang ni. sebab apa? adalah sebab musababnya. tak boleh list satu2 yang pasti saya tensen sebab tak paham subjek ni. tak reti buat kira2. aku memang ada masalah keturunan dengan nombor dan angka agaknya. SETERU mungkin. tak paham sungguh aku!


ntah ape2 je aku ni seteru dengan nombor la ape la. padahal ko tu yang tak paham2 tau tak? 


korang makan apa tengah hari ni? saya? hujung minggu ni saya hanya berkawan dengan dalam gambar di bawah ni sahaja. kasihan? tak perlu ok. -.-"





lepas tu minum air jarang banyak2 bagi kenyang sampai petang nanti. malam kot baru makan semula. hah, jimat kan? makan ada yang ada dekat rumah je untuk habiskan stok makanan yang masih ada. nanti nak balik malas ok nak bawak balik semua benda. apa yang boleh di makan, baik makan habiskan. apa yang boleh di  langsai baik langsaikan. apa yang boleh disedekah baik disedekahkan. hehhehe


telur tu banyak lagi tu yang ari2 sik makan makan telur je. muka pun dah maca telur dah. huahahhaha..



rasa macam nak tudr pulak la. lepas tu mimpi exam ke mimpi soklan apa yang keluar. lepas tu bangun je tarik beg balik rumah. tup tup dah hari rabu. best kan?? hehehehhe


semua tu angan2 je oi! -.-"



ok la tata..




1 comment:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D