Happy Cat Kaoani -->

Saturday, May 7, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

 GEGAR BLOG MAT 2011 . en ben ni bila je dia tak buat gegar. sik2 buat gegar je. tapi bagus la bagi kesempatan kepada blogger2 baru yang merangkak2 nak cari follower ni kan??


macam biasa la kalau nak join click2 la banner abang Ben yang chantek ni. senang je. okeh.





10 comments:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


> jemput singgah...
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/jangan-lupa-singgah-sini-ye.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy..
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!

Ros Anisza said...

salam perkenalan...... mari kita gegar!!

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

saya gemuk saya comel..^^ said...

boooommm3..cak..dtg gegaq n folow kamu dear..jemput dtg umah saya ya=)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

FAZLINA AZIZ said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

waniey syazwani said...

datang gegar dari blog BA
sorry lambat, baru abih exam
:)
jemput datang blog saya