Happy Cat Kaoani -->

Monday, November 8, 2010

Blog Review - 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku



saya teringin sangat mau ada ramai kenalan di blog ini, tak dinafikan ramai lagi blogger muda yang ada ramai follower.. saya? hampir setahun berblogging hanya ada beberapa kerat je kenalan.. tak sampai seratus pun..


saya fikir, apa yang saya tak buat, blogwalking selalu cuma entry tu je la kalau ada internet ada la kalau tak ada memang la tak update.. kata orang kalau jalan2 ke blog orang tinggalkan komen dekat chat box, dan tinggalkan komen yang baik2 jadi bila dia nampak kita dia akan komen atau follow kita balik.. 


saya dah cuba tapi kadang2 internet slow memang susah la nak komen.. asyik terputus line je.. banyak2 bersabar..


jadi bila ada program blog review dari Riwayat Hatiku ni, saya rasa boleh la naikkan traffic saya yang ciput tu.. kesihan.. dengan nuffnang yang amat2 sedikit.. saya tahu saya kena lebih berusaha untuk memperkenalkan diri di alam blogging ni..heeeeeeeee..


maka, terimalahs saya sebagai blog picisan yang sedang ingin diriview oleh anda..hehehe


7 comments:

Myra Jay said...

xpe truskan brblog. bg sy le, nilai @ kualiti ssebuah blog x smestinya ditentukan atas jumlah follower sj. isi kandungan blog jgak boleh menunjukkan kualiti sesebuah blog. apa yg penting kita ikhlas berbloging:) smoga berjaya

eqbalzack said...

bagus2...1 hari 1 blog...abg eq suka tu...

♥ηαβειια♥ said...

kite pon same juge =) dh setahun lebih berblogging tp folower x ramai pon. tapi x kisah lew~ yg penting kite enjoy berblogging. =)

Nour Eyza said...

kak myra :: mmg la tak tentukan follower tp bila kita tgk follower org rmi mst kita kata, rmi peminat dia.. hurm..

en Eqbal :: suka kan? klu seminggu 7 blog la.. weee..

nabilla :: enjoy mmg la tp kadang2 kita rasa mcm syok sendiri pulak..huuuu

Al said...

xpe, truskan je b'blog
pastikan mnat sntiase ade
jgn mudah give up

naik pelan2
lame2 ok la

Nour Eyza said...

al :: terima kasih la Al.. saya pun fikir mcm tu tapi tu lah.. kadang2 kita rasa tak best kan..huuuuu

sop said...

terima kasih krn sertai program ini.
maaf kerana lama menanti baru dapat review.. list amat panjang yer..
harap maklum :)