Happy Cat Kaoani -->

Friday, October 28, 2011

Dingin Pagi




selamat pagi semua. wahh, hari ini saya tak ada kelas lah. jadi mari duduk berhat2 sahaja ye. tak tahu pagi ni nak buat apa. sarapan pun belum. al maklumlah baru nak celik mata. hahaha. eh2, tidak lagi. tadi subuh dah celik. pastu pejam la bosan tengok rumah gelap je. then baru bangun balik pukul 9 tadi. hehehhee..


suasana sejuk je hari ni. sangat la sedap kalau tidur. tidur, dan tidur. kahkahkah. melampau kan asyik tidur je. hehehehe..


ahhh, malam tadi sejuk sangat. rasa nk gumpal2 je dalam selimut. padahal selalu rasa kipas ni macam slow je. faktor cuaca tapi kipas pulak disalahkan kan? hahaha. 


sekarang sangat addicted dengan Hot Chocolate. kalau dulu asik2 milo, asik2 milo. sekarang ni hot coklat la. heehehee.. sedapnya. kalau lagi pekat lagi la best! =)


ni pun baru nak buat air hot coklat ni. sejuk2 ni air panas cepat je jadi sejuk. tak bestlah. suka minum hangat2 supaya badan rasa hangat2 sikit kan?? hehehehe









nyum.. nyum!! 




bai! 



=)




2 comments:

iszieylyanziy said...

xsuka minum air panas2,,hehe

Nour Eyza said...

saya pun tak suka isz. tapi kalau hangat2 suka. hehehee