Happy Cat Kaoani -->

Monday, February 28, 2011

Presentation dan Test



hari ini aku lalui test dan presentation. pagi tu ada test Cost Control dan lepas tu ada presentation Bel. cost control sungguh haru sebab aku tak berapa ingat. mana tak nya. dah 4 kali tunda test. naik bosan dah nak baca buku dan chapter yang sama.


presentation macam biasa aku tak hafal pun benda alah tu. teruk gila.huuu. kalau aku hafal pun still teruk kan? 
huuuuu...


tentang test jangan cakaplah. full stop.



balik tu mengelabah pasal nak hantar resume. masalah tu. masalah ni.



by the way 

big thanks to my frends

especially FAZ yang banyak tolong dan guna barang2 beliau.



semoga Allah je yang mampu balas jasa beliau.




=)



2 comments:

ardinihumaira said...

Goodluck ;)

Nour Eyza said...

dah lepas dah pun dni.. =)